top of page
sito štampa, štampa majica, štampa olovaka, štampa rokovnika, štampa reklamnog materijala
Štampamo po vašoj želji

Design Studio Art Craft nastao je 2014 godine. Počeli smo kao fotokopirnica ali zbog zahteva naših korisnika i saradnika brzo smo proširili delatnost na izradu personalizovanih majica i šolja. Još uvek imamo slogan MAJICE SVAKOJAKE FELE :)

Svake godine rastemo i proširujemo svoju delatnost tako da smo sada opremljeni i za štampanje majica u srednjim i velikim tiražima. Pored majica štampamo i ostali tekstil: duksevi, radna odela, uniforme, kecelje, torbice... Promotivni i reklamni materijal je nešto što takođe možete pronaći kod nas: upaljači, olovke, rokovnici, kalendari...

Ono po čemu nas prepoznaju je i brendiranje izloga, poslovnih prostora, automobila, svetleće reklame. Takođe dekoracije zidova u poslovnim i privatnim prostorima su poslovi koje često radimo na našu a i na radost naših korisnika:) Štampamo postere, foto tapete, slike na platnu u više delova i sve drugo što pomislite.

Štampanje nalepnica i ambalaža je ono što intenzivno razvijamo i ulažemo kako bi vaši proizvodi izgledali lepši, bolji i primamljiviji.

Štampanje knjiga, publikacija, brošura, časopisa i ostalih štampanih materijala u malim a i velikim tiražima možete uvek završiti u našoj štampariji.

Rastemo polako zajedno sa našim korisnicima.

Očekujemo i Vas kod nas :)

bottom of page